|Καλώς ορίσατε στο επίσημο blog της Ήβης Αδάμου|
Αποκλειστικά νέα, βίντεο, φωτογραφίες κ.α.
You can translate the blog, clicking on "Translate", down right.

Το νέο τραγούδι της Barbie από την Ήβη Αδάμου

By | Παρασκευή, Μαρτίου 12, 2010

Το νέο τραγούδι της Barbie από την Ήβη Αδάμου

για την ταινία «Barbie, στην ισΠροσθήκη  εικόναςτορία μιας Γοργόνας»


Η Mattel παρουσιάζει τη νέα συναρπαστική ανοιξιάτικη ταινία της Barbie με τίτλο «Barbie, στην Ιστορία μιας Γοργόνας».

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Barbie ως Μερλία, πρωταθλήτρια του σερφινγκ στα κύματα του μαγευτικού Μαλιμπού, όταν ξαφνικά, καθώς βρίσκεται στη θάλασσα, αλλάζουν χρώμα τα μαλλιά της και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να αναπνέει κάτω από το νερό και να μιλάει με τα δελφίνια! Τότε ο παππούς της, της εξομολογείται ένα μεγάλο μυστικό, ότι η μητέρα της είναι γοργόνα και ζει στο βυθό της θάλασσας. Η Μερλία θέλοντας να τη γνωρίσει και να τη βοηθήσει να ελευθερωθεί από την κακιά αδερφή της, ανακαλύπτει ένα φανταστικό, υπέροχο κόσμο στο βυθό της θάλασσας, όπου ζει μία απίστευτη περιπέτεια. Συναντά τη μητέρα της, σώζει το βασίλειό της από τον κίνδυνο και στέφεται η «Βασίλισσα των Ωκεανών».

Το τραγούδι της νέας ταινίας λέγεται «Η Βασίλισσα των Ωκεανών» και αναμένεται να αγαπηθεί από όλες τις φίλες της Barbie, όπως και όλα τα προηγούμενα. Το ερμηνεύει μοναδικά η Ήβη Αδάμου, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά και τις καρδιές του κόσμου στο X-Factor. Το DVD του βίντεο κλιπ δίνεται δωρεάν μαζί με το περιοδικό της Barbie που κυκλοφόρησε στις 25 Φεβρουαρίου. Επίσης, βρίσκεται ήδη και στο site της Barbie, στο www.barbie.gr

Mattel

Η εταιρεία Mattel είναι η παγκόσμια ηγέτιδα που δραστηριοποιείται στο χώρο της σχεδίασης, κατασκευής και πώλησης παιχνιδιών και προϊόντων για όλη την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένης και της Barbie® (www.Barbie.gr) - της πιο διάσημης κούκλας που κατασκευάστηκε ποτέ. Στην οικογένεια της Mattel ανήκουν επίσης οι προϊοντικές σειρές των: Hot Wheels®, Matchbox®, Scrabble®, Uno®, Polly Pocket® καθώς και η σειρά προϊόντων της Fisher-Price® (www.fisher-price.gr). Τα προϊόντα της Fisher-Price περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα βρεφικών, εκπαιδευτικών και προσχολικών παιχνιδιών.

Η Mattel απασχολεί περισσότερους από 30,000 ανθρώπους σε 42 χώρες, ενώ το δίκτυο πωλήσεων των προϊόντων της περιλαμβάνει περισσότερες από 150 χώρες στον κόσμο.

Η κεντρική διοίκηση της Mattel βρίσκεται στο El Segundo της Καλιφόρνια, Η.Π.Α.

Τα γραφεία της Mattel Α.Ε.Β.Ε. βρίσκονται στη διεύθυνση: Ελληνικού 2, Ελληνικό, Τ.Κ. 167-77, τηλ. επικοινωνίας: 210-8905000.

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα