|Καλώς ορίσατε στο επίσημο blog της Ήβης Αδάμου|
Αποκλειστικά νέα, βίντεο, φωτογραφίες κ.α.
You can translate the blog, clicking on "Translate", down right.

Madame Figaro - Αbsolut Γυναίκες της Xρονιάς 2009

By | Τρίτη, Μαρτίου 23, 2010
Madame Figaro - Αbsolut Γυναίκες της Xρονιάς 2009


5 χρόνια Madame Figaro Awards!
5 χρόνια τιμάμε…
5 χρόνια αναδεικνύουμε…
5 χρόνια επιβραβεύουμε τις πρώτες ανάμεσα στις ίσες!
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!

Η Madame Figaro παρουσιάζει τις Αbsolut Γυναίκες της Xρονιάς 2009, τις γυναίκες που διακρίθηκαν, που προσέφεραν, που αξίζουν την επιβράβευση. Η μεγάλη στιγμή έχει φτάσει! Για 5η συνεχόμενη χρονιά η Madame Figaro διοργανώνει το θεσμό και τιμά τις Κύπριες γυναίκες.
Η Madame Figaro, με τη βοήθεια ειδικής επιτροπής, κατέληξε στις πέντε υποψήφιες για κάθε κατηγορία ανάλογα με το έργο τους για την χρονική περίοδο Σεπτέμβριος 2008- Σεπτέμβριος 2009. Οι κατηγορίες για το 2009 ήταν 11, συγκεκριμένα: Τραγουδίστρια, ηθοποιός, δημιουργός, fashion designer, media person, αθλήτρια, επιστήμονας/ακαδημαϊκός, επαγγελματίας/στέλεχος, επιχειρηματίας, κοινωνική προσφορά και πολιτικόs Όλες αυτές οι γυναίκες έχουν αφήσει τη δική τους σφραγίδα, έχουν δώσει απλόχερα τη δική τους ψυχή, έχουν διακριθεί και έχουν ξεχωρίσει. Η Madame Figaro τούς το αναγνωρίζει και επιβραβεύει μέσα από το θεσμό το έργο τους. Το αναγνωστικό κοινό και συγκεκριμένα 7.000 αναγνώστες ψήφισαν και ανέδειξαν της ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2009, τις πρώτες ανάμεσα στις ίσες! Nα επισημάνουμε ότι οι απόλυτοι και μοναδικοί κριτές είναι το αναγνωστικό κοινό του περιοδικού Madame Figaro

H τελετή βράβευσης για τις Absolut Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς 2009 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στις 8.00 το βράδυ. Και θα είναι μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, λάμψη και χαμόγελο όπως ακριβώς θα την ήθελε και ο εμπνευστής της Άντης Χατζηκωστής.
Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Στη βραδιά θα δώσει περισσότερη λάμψη με την παρουσία της αλλά και με τα τραγούδια της η Έλενα Παπαρίζου και η Ήβη Αδάμου ενώ το παρών του θα δώσουν και άλλοι διάσημοι καλλιτέχνες όπως η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Χριστόφορος Κοτέντος, ο Περικλής Κασανδρινός κ.ά.
Η συγκεκριμένη βραδιά, όπως και πέρσι, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν εκείνη τη βραδιά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η κυρία που θα βραβευθεί ως Γυναίκα της χρονιάς στην κατηγορία Κοινωνική Προσφορά.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει για το ευρύτερο κοινό στις 24 Μαρτίου 2010.
Για εισιτήρια τηλεφωνήστε στο 22818279 ή στο 22818201, Δευτέρα με Παρασκευή από τις 09:00 – 16:00
Τιμές εισιτηρίων €80 (πλατεία)- €50 (εξώστης) το άτομο.

ΧΟΡΗΓΟΙ:
Μέγας Χορηγός: Αbsolut Vodka
Χορηγοί: Volvo, Loreal Paris, Beauty Line
Yποστηρικτής: Μadisons
Eπίσημος Αερομεταφορέας: Cyprus Airways
Xoρηγός Φιλοξενίας: Londa Hotel
Η καταμέτρηση των ψήφων έγινε από το Business School του University of Nicosia.

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα