|Καλώς ορίσατε στο επίσημο blog της Ήβης Αδάμου|
Αποκλειστικά νέα, βίντεο, φωτογραφίες κ.α.
You can translate the blog, clicking on "Translate", down right.

Ήβη και στην Ιταλία!

By | Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 01, 2010

Το περιοδικο "Musica & Contorni" της Ιταλίας που ασχολείτε αποκλειστικά με την μουσική, αφιέρωσε ένα άρθρο του για την ΉΒΗ ΑΔΑΜΟΥ.





Αναλυτικά το άρθρο του περιοδικού: (Μεταφρασμένο)
Ήβη Αδάμου, η νεαρή Κύπρια που κατέκτησε την Ελλάδα


Γοητεύει ένα της βλέμμα, ένα χαμόγελο που φωτίζει την καρδιά, η ομορφιά, η ξαστερή φωνή, ένα τεράστιο χάρισμα, η γνώση της σκηνής και η αποφασιστικότητα....είναι η τραγουδίστρια της στιγμής στην Ελλάδα. Η Ήβη Αδάμου, η δεκαεξάχρονη Κύπρια που ξεχώρισε στο ελληνικό X-Factor, όπου επίσης λάνσαρε το CD single "Α*Γ*Α*Π*Η".


Όταν έγινε αντιληπτή από τον γνωστό έλληνα των Stavento, την διάλεξε για το κομμάτι, "Σαν έρθει η μέρα", ένα χορευτικό κομμάτι rap/hiphop το οποίο έγινε ένα από τα μεγάλα hit του καλοκαιριού.Τραγούδι το οποίο περιλαμβάνεται στον δίσκο των Stavento, όπου η Ήβη είναι η θυληκιά πρωταγωνίστρια ενός θριαμβευτικού τουρνέ (περιοδείας) στη γή του Σωκράτη.


Τον Ιούνιο η Ήβη έκδοσε το πρώτο της δίσκο, "Καλοκαίρι Στην Καρδιά", το οποίο περιλαμβάνει 10 κομμάτια ποπ, μεταξύ των οποίων 3 εκδοχές του "Α*Γ*Α*Π*Η", μια εκ τον οποιόν στα αγγλικά "Crashing Down" και 2 κομμάτια από το 2ο single "Σώσε Με", με μελοδίες χαράς και μελαγχολίας εκ τον οποίον και ένα video clip το οποίο αιωρείται μεταξύ πραγματικότητας και ονείρου. 


Ξεχώρισε επίσης το τραγούδι "Χαμένη Αγάπη", ιδιαίτερο κομμάτι λαϊκό μεσανατολίτικο.



Alex Simone
(Ιταλός Δημοσιογράφος)


Διαβάστε εδώ το άρθρο: (στα Ιταλικά)
http://musicaecontorni.wordpress.com/2010/08/31/ivi-adamou-la-giovane-cipriota-che-ha-conquistato-la-grecia/
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα