|Καλώς ορίσατε στο επίσημο blog της Ήβης Αδάμου|
Αποκλειστικά νέα, βίντεο, φωτογραφίες κ.α.
You can translate the blog, clicking on "Translate", down right.

Μέλιssεs & Ήβη Αδάμου - «Κράτα τα μάτια σου κλειστά»

By | Κυριακή, Απριλίου 24, 2011
Μέλιssεs & Ήβη Αδάμου - «Κράτα τα μάτια σου κλειστά»
Η Ήβη Αδάμου επιστρέφει, μαζί με μια σούπερ συνεργασία έκπληξη με το συγκρότημα Μέλιssεs, και είναι έτοιμοι να σας ξεσηκώσουν αυτό το καλοκαίρι!



Όλες οι Μέλισσες έχουν την βασίλισσά τους, την οποία προσέχουν όσο τίποτα άλλο. Το ίδιο και οι ΜΕΛΙSSES που βρήκαν την “βασίλισσά” τους στο πρόσωπο της Ήβης Αδάμου.


ΜΕΛΙSSES & Ήβη Αδάμου
“Όταν ΚΡΥΦΑ χορεύουμε και μου δίνεις τα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΦΙΛΙΑ σου,σου ψυθιρίζω στο αυτί ότι το ΜΥΣΤΙΚΟ μας είναι η Α.Γ.Α.Π.Η μας . Σταμάτα λοιπόν να μου κάνεις τον ΚΙΝΕΖΟ και ΣΩΣΕ ΜΕ από την καταστροφή γιατί το ξέρεις ότι μόνο μαζί μπρούμε καλύτερα . Δε θα είσαι ποτέ ξανά LONELY HEART για αυτό ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΤΑ και ταξίδεψε μαζί μας .”Καλό μας καλοκαίρι


Οι ΜΕΛΙSSES βρήκαν τη “βασίλισσά” τους , την αγαπημένη τους Ήβη Αδάμου και μας απογειώνουν με τη συνεργασία-έκπληξη .Το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Κράτα τα μάτια σου κλειστά» σε μουσική και στίχους του αγαπημένου συγκροτήματος θα γίνει το τραγούδι του καλοκαιριού .Το video clip σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Ρήγος.


Οι ΜΕΛΙSSES και η Ήβη Αδάμου ‘’πετάξανε’’ μέχρι τη σελίδα της Sony Ericsson στο Facebook για την πρώτη τους αποκλειστική προβολή που έγινε το Μ.Σάββατο! 
‘’Προσγειωθείτε’’ κι εσείς για να το δειτε πρωτοι: 
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα