|Καλώς ορίσατε στο επίσημο blog της Ήβης Αδάμου|
Αποκλειστικά νέα, βίντεο, φωτογραφίες κ.α.
You can translate the blog, clicking on "Translate", down right.

Ήβη Αδάμου, στα γυρίσματα του νέου της video clip «Κάνω μια ευχή»

By | Τρίτη, Ιουλίου 19, 2011

Η Ήβη Αδάμου, «Κρατά τα μάτια της κλειστά» και «Κάνει μια ευχή κι αυτό το καλοκαίρι» να το περάσουμε μαζί χορεύοντας στους ρυθμούς και τις μελωδίες της!!!

Μετά την μοναδική επιτυχία της συνεργασίας της με τις Μέλισσες και το «Κράτα τα μάτια σου κλειστά» το οποίο σκαρφάλωσε αμέσως στο top 10 του επίσημου airplay chart,
και λίγο πριν την κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού της album με τίτλο «Σαν ένα όνειρο» η Ήβη Αδάμου μας τραγουδά το νέο της τραγούδι «Κάνω μια ευχή» το οποίο αναμένεται να γίνει το μουσικό θέμα του φετινού καλοκαιριού!!

Στο τραγούδι συμμετέχει ο rapper Daddy Nek και την μουσική υπογράφουν οι Stavento.
Τα γυρίσματα του clip του πρώτου της single «Κάνω μία ευχή» από το δεύτερο προσωπικό της άλμπουμ «Σαν όνειρο» που κυκλοφορεί τις επόμενες μέρες πραγματοποιήθηκαν πριν από 2 εβδομάδες κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες των White Room.

Η ιστορία είναι μια σουρεάλ αντίθεση μεταξύ των δύο κόσμων: ένας ο κόσμος της επιφάνειας, μια παρέα που ναι μεν βρίσκεται σε ένα πολυτελές περιβάλλον αλλά βρίσκεται σε αποξένωση, επικρατεί το στυλ και οι έντονοι στυλιστικοί συνδυασμοί δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους παρά μόνο βλέμματα. Ο άλλος κόσμος είναι ο κόσμος στον οποίο η Ήβη ονειρεύεται να δραπετεύσουν, ένας κόσμος μαγικός, κάτω από την επιφάνεια του νερού, όπου χορεύουν, κάνουν κινήσεις και γενικότερα ζουν ανέμελα, σαν να εκπληρώνονται οι ευχές της και σαν να μπαίνει στο όνειρο της όπως κάνουν οι ολοκληρωμένες προτάσεις μόδας της
Folli Follie που στόλισαν με μοναδικό κόσμο και τους δύο παράλληλους κόσμους
αυτής της ιστορίας.
Δύο κόσμοι που εναλλάσσονται με το smartphone Xperia™ Play της Sony Ericsson!!!


Η πρώτη μετάδοση του Video Clip θα γίνει τις επόμενες μέρες στην
Fan page της Sony Ericsson στο Facebook..
Visit and Enjoy!!!








Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα