|Καλώς ορίσατε στο επίσημο blog της Ήβης Αδάμου|
Αποκλειστικά νέα, βίντεο, φωτογραφίες κ.α.
You can translate the blog, clicking on "Translate", down right.

Η Ήβη στοχεύει σε 1η θέση στη Eurovision (Εφημερίδα Φιλελεύθερος)

By | Τρίτη, Αυγούστου 09, 2011


Η Ήβη Αδάμου θα εκπροσωπήσει το ΡΙΚ στον επόμενο διαγωνσιμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον που θα γίνει στις 22,24 και 26 Μαίου 2012 στο Μπακού του Αζερμπαιτζάν.

Το ημικρατικό κανάλι ανακοίνωσε χθές και επίσημα ότι αποφασίσε να της αναθέσει την εκπροσώπησή του και ότι λεπτομέρεις για την επιλογή του τραγουδιού θα ανακοινωθούν αργότερα.
Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ Μάκης Συμεού χαρακτήρησε την επιλογή της Ήβης «οικονομική και καλή λύση στις δύσκολες εποχές που διερχόμαστε», διότι - όπως τόνισε - είναι ανερχόμενη τραγουδίστρια, διαθέτει τα προσόντα για να διακριθεί σε μια τέτοια εκδήλωση και επιπλέον έχει την υποστήριξη δισκογραφικής εταιρείας, που θα αναλάβει την προβολή, τόσο της ίδιας όσο και της κυπριακή συμμετοχής στο διαγωνισμό.

Η 18χρονη Κύπρια τραγουδίστρια, που γεννήθηκε στο Παραλίμνι και μέχρι πριν από τρεις μήνες ζούσε στην Αγία Νάπα, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρο της. Έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο "X-Factor" και δηλώνει πολύ χαρούμενη για την απόφαση του ΡΙΚ να της αναθέσει την εκπροσώπηση στον διαγωνισμό.

Σε χθεσινές δηλώσεις της στον "Φ"(Φιλελεύθερο) τόνισε ότι «φέτος ίσως είναι η χρονιά της Κύπρου» και δεν έκρυψε το στόχο της, που δεν είναι άλλος από την πρώτη θέση. Όπως είπε, δεν ανέμενε ότι το ΡΙΚ θα της αναθέσει την εκπροσώπηση του στον επόμενο διαγωνισμό, όμως το γεγονός ότι τελικά την επέλεξε, της έδωσε μεγάλη χαρά.
Ανέφερε, επίσης, ότι θα επιλεγούν τρία-τέσσερα τραγούδια, τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό που θα είναι υποψήφια για την εκπροσώπηση της Κύπρου και το κοινό θα κληθεί να επιλέξει το ένα που τελικά θα ερμηνεύσει στη Γιουροβίζιον. Η ίδια πάντως δεν κρύβει την επιθυμία της το τραγούδι που θα επιλεγεί να είναι ρυθμικό.


Η επόμενη προγραμματισμένη εμφάνιση της Αδάμου στην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 14 Αυγούστου στο κοινοτικό στάδιο Κυπερούντας στα πλαίσια συναυλίας που διοργανώνει η ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, στην οποία θα εμφανιστούν επίσης οι Κώστας Κραφώτης, το συγκρότημα Μέλισσες και η Μαρία Θεοδότου. Μπείτε ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση αυτή.


Δείτε το εν λόγω άρθρο στην εφημερίδα "Φιλελεύθερος":









































































Από την κυπριακή εφημερίδα "Φιλελεύθερος".

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα