|Καλώς ορίσατε στο επίσημο blog της Ήβης Αδάμου|
Αποκλειστικά νέα, βίντεο, φωτογραφίες κ.α.
You can translate the blog, clicking on "Translate", down right.

Το νέο video clip της Ήβης Αδάμου, «Κάνω μια ευχή»!

By | Κυριακή, Αυγούστου 07, 2011

Δείτε και απολαύστε το νέο video clip της Ήβης Αδάμου, «Κάνω μια ευχή»!


Μετά την πετυχημένη συνεργασία της με τις Μέλισσες στο τραγούδι «Κράτα τα μάτια σου κλειστά» και λίγο πριν από την κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού της άλμπουμ με τίτλο «Σαν ένα όνειρο» η Ήβη Αδάμου οπτικοποίησε το νέο της τραγούδι «Κάνω μια ευχή».

Το ραντεβού για το γύρισμα δόθηκε την Τρίτη 5 Ιουλίου σε μια μονοκατοικία στα βόρεια προάστια. Οι White Room ανέλαβαν τη σκηνοθεσία με το γύρισμα να διαρκεί συνολικά δεκαοκτώ ώρες, καθώς συμπεριλήφθηκαν και μεταμεσονύκτιες υποβρύχιες λήψεις μέσα σε πισίνα.

Το story του  video clip είναι μια σουρεάλ αντίθεση μεταξύ δύο κόσμων. Της επιφάνειας, όπου μια παρέα βρίσκεται σε ένα πολυτελές περιβάλλον. Επικρατούν έντονοι στιλιστικοί συνδυασμοί και δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ τους παρά μόνο βλέμματα στο κενό. Ο άλλος κόσμος είναι εκείνος στον οποίο η Ήβη ονειρεύεται να δραπετεύσουν, ένας κόσμος μαγικός, κάτω από την επιφάνεια του νερού, όπου χορεύουν και ζουν ανέμελα. Με έναν μαγικό τρόπο μπαίνει μέσα στο όνειρό της..

Στο τραγούδι της συμμετέχει ο ράπερ Daddy Nek και τη μουσική υπογράφουν οι Stavento. Στο βίντεο κλιπ η Ήβη Αδάμου φοράει δημιουργίες Η&M, αξεσουάρ Folli Follie και μαγιό Juicy.

Απολαύστε το:
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα