|Καλώς ορίσατε στο επίσημο blog της Ήβης Αδάμου|
Αποκλειστικά νέα, βίντεο, φωτογραφίες κ.α.
You can translate the blog, clicking on "Translate", down right.

Η Ήβη Αδάμου υποψήφια για “Ερμηνεύτρια της Χρονιάς 2011”

By | Παρασκευή, Νοεμβρίου 04, 2011
Η Ήβη Αδάμου είναι μια εκ των 5 υποψηφίων για “Ερμηνεύτρια της Χρονιάς” στα βραβεία  «Γυναίκες της Χρονιάς 2011» Madame Figaro.


Για 7η συνεχόμενη χρονιά, η Madame Figaro διοργανώνει το θεσμό «Γυναίκες της Χρονιάς», τον οποίο παρουσιάζει η Woman’s Card της Marfin Laiki Bank. Ο σκοπός του θεσμού είναι η ανάδειξη και η επιβράβευση των Κυπρίων γυναικών, που διέπρεψαν η κάθε μία στον τομέα της, την περίοδο Σεπτέμβριος 2010 – Σεπτέμβριος 2011.

Όπως κάθε χρόνο, η Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, με τη βοήθεια ειδικής επιτροπής η οποία συστάθηκε αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό, κατέληξε στις τελικές πέντε υποψήφιες για κάθε κατηγορία και μας προτείνει τις Γυναίκες της Χρονιάς 2011.
45 υποψήφιες Γυναίκες της Χρονιάς για το 2011, σε 9 κατηγορίες!          
Ανάμεσα στις υποψήφιες βρίσκεται για 2η συνεχόμενη χρονιά και η Ήβη Αδάμου, στη κατηγορία "Ερμηνεύτρια της Χρονιάς", η οποία κέρδισε το βραβείο στην εν λόγω κατηγορία πέρσι.
Στην ίδια κατηγορία συνυποψήφιες της Ήβης, είναι η Έλενα Αναγιώτου, η Αλέξια Βασιλείου, η Ιουλιέττα Δημητριάδου και η Στέλλα Καλλή.


Με τη δική σας ψήφο μπορεί να ξανακερδίσει το βραβείο της
ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2011!

Η ψηφοφορία έχει ήδη αρχίσει και θα ισχύει μέχρι τις 05/01/2012 ενώ οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αυτήν με 4 τρόπους, μέσω τηλεφώνου, αποστέλλοντας sms, μέσω του ψηφοδελτίου που θα βρίσκεται στα τεύχη Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου της Madame Figaro και μέσω Διαδικτύου στο http://101worldwide.com/iba2/index.php#bottom.


Ψηφίστε τηλεφωνικά:
στο 900-31-701, και ο τηλεφωνητής θα σας καθοδηγήσει για το πως θα ψηφίσετε (Χρέωση € 0,98)

Ψηφίστε με SMS:
στο 5599, γράφετε MF1 (κενό) Ήβη Αδάμου (κενό), το ονοματεπώνυμό σας (κενό) 7 και τέλος 'Αποστολή' (Χρέωση € 0,98)

Καλή επιτυχία στην Ήβη!  
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα