|Καλώς ορίσατε στο επίσημο blog της Ήβης Αδάμου|
Αποκλειστικά νέα, βίντεο, φωτογραφίες κ.α.
You can translate the blog, clicking on "Translate", down right.

Ακούστε τα 3 υποψήφια τραγουδια της Κύπρου για την Eurovision 2012!

By | Σάββατο, Ιανουαρίου 07, 2012
Δόθηκαν χθές στη δημοσιότητα τα 3 τραγούδια της Ήβης Αδάμου, ένα εκ των οποίων θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2012 στο Μπακού.



Τα 3 υποψήφια τραγούδια είναι πλέον διαθέσιμα στην fanpage της MTN (www.facebook.com/MTNCyprus) αλλά και στην ιστοσελίδα του ΡΙΚ (www.cybc.com.cy/eurovision), κι έτσι μπορείτε να ακούσετε για πρώτη φορά τα τραγούδια της Ήβης Αδάμου για την Eurovision 2012!

Ακούστε πιο κάτω τα τραγούδια με ένα κλικ!


Δύο πολύ δυναμικά χορευτικά τραγούδια και μια υπέροχη mid – tempo μπαλάντα συναγωνίζονται για το ποιο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Μπακού τον Μάιο.


Η τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου στη Λευκωσία όπου η Ήβη θα ερμηνεύσει ζωντανά τα 3 υποψήφια τραγούδια, με τηλεψηφοφορία από τηλεοπτικό κοινό και επιτροπή στο πλαίσιο ζωντανής εκπομπής, η οποία θα μεταδοθεί απευθείας στις 9.00 το βράδυ από το ΡΙΚΕΝΑ, με ταυτόχρονη μετάδοση στη δορυφορική εκπομπή του ΡΙΚ και το Τρίτο Πρόγραμμα Ραδιοφώνου. Επίσης θα μεταδίδεται από την ιστοσελίδα του ΡΙΚ στο www.cybc.com.cy.


www.facebook.com/iviadamouofficialpage
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα