|Καλώς ορίσατε στο επίσημο blog της Ήβης Αδάμου|
Αποκλειστικά νέα, βίντεο, φωτογραφίες κ.α.
You can translate the blog, clicking on "Translate", down right.

Περισσότερα από 50,000 views στο Youtube το video clip του «La La Love» σε λιγότερο από μια μέρα!

By | Κυριακή, Μαρτίου 18, 2012
Περισσότερα από 50,000 views στο επίσημο Youtube Channel της Eurovision, το video clip του «La La Love» σε λιγότερο από μια μέρα!

Μόλις χθες, απόγευμα Σαββάτου, ανέβηκε το επίσημο video clip της Ήβης Αδάμου για το τραγούδι της «La La Love», με το οποίο θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2012 στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Τα σχόλια που γράφτηκαν για το κλιπ τόσο στα social medias (όπως facebook και twitter, όσο και στα διάφορα μουσικά και μη site/blogs σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό δεν ήταν άλλα παρά θετικά. Αρκετοί ήταν αυτοί που το σχολίασαν σαν έκπληξη το video clip αλλά και σαν πολύ καλοδουλεμένο και επαγγελματικό κλιπ. Σαφώς όμως υπήρχαν κι αυτοί που σχολίασαν αρνητικά το video clip, λέγοντας πως περίμεναν ένα καλοκαιρινό κλιπ, με παραλία, μαγιό κλπ. (ένα πάρα πολύ προβλέψιμο σενάριο που εντούτοις έπεσαν έξω).

Παρ' όλα αυτά η απήχηση του κόσμου προς το τραγούδι της χώρας μας είναι τεράστια και πολύ εμφανές, τόσο μέσα από τα διάφορα music chart των χωρών αλλά και μέσα από το διαδίκτυο.
Το γεγονός ότι σε λιγότερο από μια μέρα η Ήβη συγκέντρωσε 50,000 προβολές (views) στο επίσημο video clip της, μέσα από το επίσημο κανάλι youtube της Eurovision, λέει πολλά.



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ & ΗΒΗ ΓΕΡΑ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΑ!
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα