|Καλώς ορίσατε στο επίσημο blog της Ήβης Αδάμου|
Αποκλειστικά νέα, βίντεο, φωτογραφίες κ.α.
You can translate the blog, clicking on "Translate", down right.

Η Ήβη Αδάμου live στα βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2011

By | Σάββατο, Μαρτίου 17, 2012
Γυναίκες που αξίζουν να βραβευτούν, που αξίζουν να είναι πάντα νικήτριες!  Κάθε γυναίκα και μία ιστορία…


Για 7η συνεχόμενη χρονιά, η Madame Figaro διοργανώνει το θεσμό «Γυναίκες της Χρονιάς», τον οποίο παρουσιάζει η Woman’s Card της Marfin Laiki Bank. Οι βραβεύσεις αυτές είναι ένας θεσμός που τιμά της γυναίκες της Κύπρου και αναγνωρίζει την αξία, τον κόπο, την προσπάθεια, τις θυσίες που κάνουν οι γυναίκες προκειμένου να αντεπεξέλθουν στην καθημερινότητα τους. Ο σκοπός του θεσμού είναι η ανάδειξη και η επιβράβευση των Κυπρίων γυναικών, που διέπρεψαν η κάθε μία στον τομέα της, την περίοδο Σεπτέμβριος 2010 – Σεπτέμβριος 2011.

Όπως κάθε χρόνο, η Madame Figaro, το 1ο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, με τη βοήθεια ειδικής επιτροπής η οποία συστάθηκε αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό, κατέληξε στις τελικές πέντε υποψήφιες για κάθε κατηγορία και σας προτείνει τις Γυναίκες της Χρονιάς 2011 που παρουσιάζει η Woman’s Card της Marfin Laiki Bank. 45 υποψήφιες Γυναίκες της Χρονιάς για το 2011, ανάμεσα τους και η Ήβη Αδάμου στην κατηγορία "Ερμηνεύτρια της Χρονιάς 2011".

Στη Madame Figaro στα τεύχη Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου παρουσιάστηκαν οι 45 υποψήφιες, ανάμεσα τους και η Ήβη Αδάμου, με ένα ενδεικτικό βιογραφικό, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις δραστηριότητές τους κατά την περίοδο Σεπτέμβριος 2010 – Σεπτέμβριος 2011.
Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε στις 05/01/2012, και η κατάμέτρηση των ψήφων έγινε με την εγκυρότητα του European University of Cyprus.

Η μεγάλη βραδιά θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στις 20 Μαρτίου 2012.
Στα βραβεία θα εμφανιστούν ως guest η Ήβη Αδάμου, η Τάμτα, οι Μέλιssεs και ο Δήμος Αναστασιάδης.

Ημερομηνία: 20 Μαρτίου 2012
Τοποθεσία: Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου
Πληροφορίες & εισιτήρια: 99325380

ΧΟΡΗΓΟΙ:
Παρουσιάζει: η Woman’s Card της Marfin Laiki Bank
Μέγας Χορηγός: Nestle Fitness
Χορηγός Μετακινήσεων: Volvo
Χορηγοί: L’Oreal Paris, Beauty Line με προϊόντα Diego da la Palma, Tofarco
Επίσημος Αερομεταφορέας: Cyprus Airways
Xoρηγός φιλοξενίας: Londa Ηοtel


Δείτε ζωντανά από το διαδίκτυο τα βραβεία Madame Figaro "ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2011": http://www.lakatamia.tv/cyprus-tv-radios/tv/sigma-tv.html 
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα