|Καλώς ορίσατε στο επίσημο blog της Ήβης Αδάμου|
Αποκλειστικά νέα, βίντεο, φωτογραφίες κ.α.
You can translate the blog, clicking on "Translate", down right.
Η 18χρονη Ήβη ξεκίνησε την καριέρα της στα 16 από το X-Factor 2, όπου της δόθηκε η ευκαιρία να δείξει τις φωνητικές της ικανότητες αλλά και τον δυναμικό της χαρακτήρα στο ευρύ κοινό.
Από πολύ μικρή ξεκίνησε μαθήματα στη μουσική. Θεωρία, φωνητική και πιάνο.
Αμέσως μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι, κυκλοφορεί το πρώτο της άλμπουμ, που σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα γίνεται χρυσό, «Καλοκαίρι στην καρδιά» με πρώτο single το απόλυτα χορευτικό hit «Α*Γ*Α*Π*Η»Δύο ακόμα singles από το πρώτο της άλμπουμ η μπαλάντα «Σώσε με» & το τραγούδι «Το μυστικό μου να βρεις».
Την ίδια περίοδο συμμετέχει στο άλμπουμ των Stavento«Μία φορά κι έναν καιρό» στο τραγούδι «Σαν έρθει η μέρα», ένα τραγούδι που γίνεται πραγματικά το Νο. 1 hit του καλοκαιριού 2010 και μία συνεργασία που  σφραγίστηκε με την καλοκαιρινή τους περιοδεία (40! συναυλίες) σε όλη την Ελλάδα.
Μετά την εμφάνισή της στα μουσικά βραβεία Mad Video Music Awards 2010 μαζί με το ανερχόμενο συγκρότημα OtherView γίνεται το θέμα συζήτησης σε όλα τα media όλα δείχνουν ότι… a new star isborn!
Το cd single «Χριστούγεννα με την Ήβη Αδάμου» κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2010 στην Ελλάδα και σε 5 χώρες του εξωτερικού ξεπερνώντας και αυτό το φράγμα των χρυσών πωλήσεων.
Τον Απρίλιο του 2011 επιστρέφει δυναμικά με άλλη μία ξεχωριστή συνεργασία. Το ντουέτο «Κράτα τα μάτια σου κλειστά» με το συγκρότημα ΜΕΛΙSSES σηματοδοτεί και την καλοκαιρινή τους περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο.
Τον Ιούλιο του 2011 κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό της album με τίτλο «Σαν ένα όνειρο» που περιλαμβάνει 10 πολύ ξεχωριστά τραγούδια ανάμεσα τους και το τελευταίο της single «Βόλτες στ’ αστέρια».