|Καλώς ορίσατε στο επίσημο blog της Ήβης Αδάμου|
Αποκλειστικά νέα, βίντεο, φωτογραφίες κ.α.
You can translate the blog, clicking on "Translate", down right.

Το «La La Love» στο iTunes Top 10 της Σουηδίας!

By | Παρασκευή, Απριλίου 27, 2012

Το τραγούδι της Ήβης, "La La Love" είναι γραμμένο από τους  Άλεξ Παπακωνσταντίνου, Αλεξάνδρα Ζάκκα, Björn Djupström και Viktor Svensson. O Άλεξ Παπακωνσταντίνου έχει γράψει  τραγούδια για πολλούς άλλους τραγουδιστές, μεταξύ άλλων, η Έλενα Παπαρίζου και ο Enrique Iglesias.


Το "La La Love" με την ψηφιακή κυκλοφορία του ανέβηκε γρήγορα στα ευρωπαϊκά singles και στις λίστες των ραδιοφώνων. Στη Σουηδία, το τραγούδι είναι ήδη στο Top 10 του  iTunes, της χώρας.

Έπειτα το τραγούδι ψηφίστηκε στο πρόγραμμα SVT (Σουδική Τηλεόραση) για το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision ως το φαβορί για τον 1ο Ημιτελικό, φιγουράροντας στη 1η θέση με 20 βαθμούς, από την 5 μελής κριτική επιτροπή, η οποία απαρτιζόταν από 5 Σουηδούς ειδικούς που ανάλυσαν τα τραγούδια του φετινού διαγωνισμού της Eurovision. Η Gina Dirawi, μια εκ των κριτών, έδωσε μάλιστα την υψηλότερη βαθμολογία (πέντε βαθμούς - η βαθμολογία των τραγουδιών ξεκινούσε από 0 εως και 5). Ενώ ο Zelmerlöw Mans και η Lena Philipsson έδωσαν στο "La La Love" από τέσσερις βαθμούς.

Αξιοσημείωτη ήταν και η δήλωση του Σουηδού Måns Zelmerlöw:
«Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου φέτος» 


Μπορείτε να κατεβάσετε το τραγούδι από το iTunes εδώ: http://bit.ly/iviadamou_lalalove
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα