|Καλώς ορίσατε στο επίσημο blog της Ήβης Αδάμου|
Αποκλειστικά νέα, βίντεο, φωτογραφίες κ.α.
You can translate the blog, clicking on "Translate", down right.

Ήβη Αδάμου & Κυπριακή Αποστολή για Μπακού (Δελτίο Τύπου)

By | Δευτέρα, Μαΐου 07, 2012

O 57ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovisionπλησιάζει, οι προετοιμασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία και η κυπριακή αποστολή αναχωρεί για το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν το Σάββατο, 12 Μαίου 2012.
Η Κύπρος εκπροσωπείται φέτος στον 57οΔιαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι «LA LA LOVE» με ερμηνεύτρια την Ήβη Αδάμου και με Συνθέτες / Στιχουργούς τους: Alex PapaconstantinouBjorn Djupstrom και
Alexandra ZakkaViktor Svensson.

Στη σκηνή η Ήβη Αδάμου θα πλαισιώνεται από τους:
Φωνητικά: Bjorn Djupstrom 
Χορεύτριες: Τατιάνα ΔημητριάδουΌλγαΠηλάκη

Χορεύτριες  & φωνητικά: Victoria Taylor, Wiveca Hartmann Knudsen
Οι συντελεστές της σκηνικής εμφάνισης της ΄Ηβη Αδάμου είναι οι ακόλουθοι:
Σκηνοθεσία - επιμέλεια: Απόλλων Παπαθεοχάρης
Χορογραφία: Chali Jennings
Vocal coach: Έλενα Πατρόκλου
Μαλλιά και μακιγιάζ: Γρηγόρης Πυρπύλης
Επιμέλεια μαλλιών: Στέφανος Βασιλάκης
Σχεδιασμός ρούχων: Φανή Ξενοφώντος
Styling: Νότης Παναγιώτου
Κοσμήματα: Li la lo 
Sony Music Greece: Μαλβίνα Μαρκοπούλου
Εκ μέρους του ΡΙΚ μεταβαίνουν στο Μπακού η Εύη Παπαμιχαήλ - Αρχηγός Αποστολής και ο Κλείτος Κλείτου - Βοηθός Αρχηγός Αποστολής.
Στο πλαίσιο του 57ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision θα διεξαχθούν δύο ημιτελικοί, την Τρίτη 22 και την Πέμπτη 24 Μαίου. Η Κύπρος θα εμφανιστεί στην 12η θέση στον πρώτο ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 22 Μαίου. Η Ελλάδα με την Ελευθερία Ελευθερίου που επίσης διαγωνίζεται στον ίδιο ημιτελικό θα εμφανιστεί στην 3η θέση. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Μαίου.
Η πρώτη δοκιμή του κυπριακού τραγουδιού στο Μπακού θα γίνει τη Δευτέρα 14 Μαίου. Θα ακολουθήσει ακόμα μία δοκιμή την Πέμπτη 17 Μαίου.
Οι δύο ημιτελικοί και ο τελικός θα μεταδοθούν απευθείας στις 10.00 το βράδυ, ώρα Kύπρου από το ΡΙΚΕΝΑ με ταυτόχρονη μετάδοση στη δορυφορική εκπομπή του ΡΙΚ, από το ΡΙΚ HD και το Τρίτο Πρόγραμμα Ραδιοφώνου. Επίσης θα μεταδίδονται μέσω της ιστοσελίδας του ΡΙΚ στο www.cybc.com.cy
Tη μετάδοση του 57ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision προσφέρει το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού. Στηρίζει η MTN.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα