|Καλώς ορίσατε στο επίσημο blog της Ήβης Αδάμου|
Αποκλειστικά νέα, βίντεο, φωτογραφίες κ.α.
You can translate the blog, clicking on "Translate", down right.

Η Ήβη Αδάμου live στο "Sommarkrysset" της Σουηδίας

By | Σάββατο, Ιουλίου 07, 2012

Η Ήβη Αδάμου μετά την τεράστια επιτυχία του τραγουδιού της "La La Love", με το οποίο διαγωνίσθηκε στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2012 εκπροσωπώντας την Κύπρο, ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία σε Ελλάδα, Κύπρο & Σουηδία!!!

Απόψε η Ήβη θα παρευρεθεί στο "Sommarkrysset 2012" της Σουηδίας. Το Sommarkrysset είναι ένα σουηδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, το οποίο πραγματοποιείτε σε απευθείας live μετάδοση από την Gröna Lund, στη Στοκχόλμη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Στο εν λόγω πρόγραμμα εμφανίζονται  on stage Σουηδοί καλλιτέχνες αλλά και διάσημοι καλλιτέχνες του εξωτερικού, όπως για παράδειγμα οι Lady Gaga,  Avril Lavigne, Alexandra Burke αλλά και η Έλενα Παπαρίζου που εμφανίστηκαν στο παρελθόν.


Στο φετινό Sommarkrysset, εκτός της Ήβης θα εμφανιστούν και οι Far East Movement και Olly Murs αλλά και πολλοί γνώριμοι σε εμάς Σουηδοί καλλιτέχνες όπως οι Eric Saade, Danny Saucedo και Agnes.


Το πρόγραμμα αρχίζει στις 21:00 (στις 20:00 σε ώρα Σουηδίας) και μπορείτε να το δείτε online εδώ: http://www.tv4play.se/noje/sommarkrysset?title=sommarkrysset_med_lottodragning&videoid=2201701

Συντονιστείτε και ετοιμαστείτε to feel the energy by Ivi Adamou!!!!
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα