|Καλώς ορίσατε στο επίσημο blog της Ήβης Αδάμου|
Αποκλειστικά νέα, βίντεο, φωτογραφίες κ.α.
You can translate the blog, clicking on "Translate", down right.

Η ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

By | Δευτέρα, Ιουνίου 11, 2012
ΤΟ “LALA LOVE” ΣΤΟ #77 ΤΟΥ OFFICIAL UK CHART SINGLES CHART

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ SUPER HIT “LALA LOVE” ΕΙΝΑΙ ΣΕ POWER PLAY ROTATION ΣΤΟΝΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ “RIX FM”


Το “LaLa Love” της Ήβης Αδάμου βρέθηκε αυτή την εβδομάδα κατευθείαν στο #77 του Official UKSingles Chart. Το single πούλησε 4.002 downloads και σκαρφάλωσε στο Top100 της Μεγάλη Βρετανίας. Αυτό είναι το πιο επιτυχημένο τραγούδι της φετινής Eurovision, μετά την νικήτρια Loreen.

Η επιτυχία αυτή κάνει αυτόματα την Ήβη Αδάμου, την μοναδική Κύπρια τραγουδίστρια -που ζει εκτός Μεγάλης Βρετανίας- στην ιστορία των Βρετανικών charts που μπαίνει στο Top 100 του official UKChart.

Έχουν περάσει 10 μέρες από τον τελικό της Eurovision και το “LaLa Love” συνεχίζει να γνωρίζει επιτυχία σε όλη την Ευρώπη.

Το τραγούδι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο:

#3 – στην Σουηδία
#6 – στην Ελλάδα
#8 – στην Νορβηγία
#12 – στην Κύπρο
Top40 – σε Φιλανδία και Λιθουανία
Top50 – στην Ισπανία
Top100 – σε Ιρλανδία και Δανία

Επίσης, αυτή την εβδομάδα το “LaLa Love” είναι σε power play rotation στο #1 ραδιοφωνικό σταθμό της Σουηδίας, τον RIX Fm! Το video του “La La Love” στο YouTube έχει φτάσει σχεδόν τα  4,5 εκατομμύρια views, ενώ στην προσωπική της σελίδα στο Facebook έχει ξεπεράσει του 107.000 fans.


Δείτε το video του “La La Love”:

@iviadamou
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα